SUNDAY SOUL TRACKS

01.  Earth, Wind & Fire met ' Sunday Morning '. Niet zomaar een band, maar een band die geschiedenis heeft  geschreven in de wereld van de soulmuziek. Ze bestaan nog steeds, maar zonder de leadzanger Maurice White zal het nooit meer hetzelfde zijn.  En dat is gebleken. Geniet van E.W.F. 

02. LALA - Only Room . Het was de eerste soloplaat voor Lala, die ontdekt werd door Bruce Swedien & Kyle West.. Haar debuut album scoorde hoge toppen in de American Charts Billboard. Uit het album ' La La, Means I Love You ' .  Uit  1991. De perfecte R & B.

03. Billy Paul, één van de grootste  soulhelden in het bestaan van Philadelphia Records. Hij is bekend om zijn ballad ' Me And Mrs. Jones ', maar op deze pagina kiezen we voor een  cover van Elton John. De versie van Billy Paul  is voor Heavens Gate  duizendmaal beter. En ooit wordt dit mijn plaat op mijn begrafenis.. Happy, but not real gone ' .

04. Het zou Heavens Gate niet zijn zonder een plaat  van  mijn allertopband The Isley Brothers te plaatsen. Zij hebben zovele mooie platen gemaakt in  soul en funk stijl, maar ik vond de Isley's super in hun ballads, geschreven en gecomponeerd door Chris Jasper. Hier is ' I  Once Had Your Lovin' Baby ' ( But I Can't Let Go ).  Muziek om bij weg te dromen op een zondag.