Wat is Heavensgate ? » Let's Welcome And Meet... André Ten Brink...a.k.a. DJ Mister Groove

 

Let’s welcome and meet … André ten Brink a.k.a. DJ Mister Groove.

 

Geboren op 23 januari 1966.

Als 5 jarig jongetje zat ik al gekluisterd aan de radio en gefascineerd geraakt door geluid en muziek. Van de Top 40 hield ik op een gegeven moment geen bevredigend gevoel meer aan over.

Ik was op zoek naar ‘echte’ muziek. Mede door mijn broer die 4 jaar ouder is dan ik luisterde en verzamelde ik Symfonische Rock en synthesizer muziek. Ik ben ook fan van toetsen en toetsenisten. Via dat genre ook wel, of juist nu prog-rock genoemd, kwam ik in het New Wave genre terecht. De muziek werd meer dansbaar en uiteindelijk toen ik in de weekends ging stappen sloeg dat om naar Disco, Soul, Funk en Boogie! The rest is history zeg maar.

Want ik raakte besmet met dat gezonde virus. En zo ging ik vanaf 1981 mijzelf verdiepen in Soul muziek, ging het verzamelen en kennis vergaren door albumcovers en labels te ontleden. Dat is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. Tijdens mijn ontdekkingsreis kom ik nog steeds bands/artiesten tegen waar ik nog niet eerder van gehoord had. En geloof me, ik weet veel en heb een behoorlijke collectie opgebouwd. In vergelijking tot veel generatiegenoten ben ik meegegaan met de tijd en heb ik de veranderingen en nieuwe subgenres ook gewaardeerd en verzameld. Heerlijk zo’n passie, it’s a way of life geworden!

En hier ben ik dan.

Gevraagd door Dirk de Bauw, eigenaar/beheerder van deze website, om mijn vergaarde kennis van ruim 4 decennia met jullie te delen. Storytelling is een mooie aanvulling op mijn DJ werkzaamheden, waar ik platen ten gehore breng. Ik hoop dat jullie de muziek en verhalen zullen waarderen net als ik. Het zou fantastisch zijn als we ook interactie teweeg kunnen brengen. Dus schroom niet om op mijn verhalen te reageren. 

DJ Mister Groove

djmister.groove@gmail.com

Facebook: We Love ❤️ Soul Music

Instagram: @dj_mister_groove